Presarati feliile de rosie cu sare, piper si pudra de plante aromatice. Presarati telemeaua cu aceiasi pudra de plante. Taiati mijlocul feliei de dovlecel in asa fel incat sa obtineti un inel. Condimentati-l deasemenea! Incalziti tigaia de teflon, puneti uleiul, apoi asezati feliile de rosie, bucata de telemea, felia de dovlecel. Spargeti oul in interiorul inelului de dovlecel. Puneti condimente si sare. Gatiti sub capac la foc mic aprox. 12 minute (pana se coaguleaza albusul).

Presarati feliile de rosie cu sare, piper si pudra de plante aromatice. Presarati telemeaua cu aceiasi pudra de plante. Taiati mijlocul feliei de dovlecel in asa fel incat sa obtineti un inel. Condimentati-l deasemenea! Incalziti tigaia de teflon, puneti uleiul, apoi asezati feliile de rosie, bucata de telemea, felia de dovlecel. Spargeti oul in interiorul inelului de dovlecel. Puneti condimente si sare. Gatiti sub capac la foc mic aprox. 12 minute (pana se coaguleaza albusul). In locul dovlecelului puteti folosi ardei gras, gogosar sau o felie de vanata. Daca nu va place gustul legumelor natur, sotati-le in putin ulei. Telemeaua trebuie sa fie mai uscata. Daca vreti, o puteti inlocui cu cascaval. Eu am folosit telemea de capra. Serviti cu felii de paine neagra cu seminte si micul dejun va fi complet! POFTA BUNA!