Se fierb lasagnele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg si scot pe un servet curat sa se zvinte. Se incinge cuptorul la 220 gr C. Se taie vinetele rondele cu o grosime de cca 0,5cm. Se zvanta bine si se aseaza in tava mare. Se ung cu ulei (cu o pensula). Se coc in cuptor 1/2 ora. Se taie rosiile rondele subtiri, se rad cascavalul si branza ( separat, nu se amesteca). Se curata usturoiul si se piseaza ( cu presa). Se scurge tonul. Se pune f. putin ulei intr-o forma termorezistenta. Se presara cascaval ras, se aseaza deasupra un strat de rosii peste care sepune o foaie de lasagna. Peste foaie se pune un strat dse vinete. Pe fiecare felie de vanata am pus o bucatica de ton, putin usturoi si f. putin sos de rosii. Se repeta aranjamentul, terminand cu o foaie de lasagna, peste care se pune toata branza telemea rasa. Se da la cuptor pentru cca 30 min. Se serveste dupa cca 10 min. Sunt deosebit de bune.

Se fierb lasagnele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg si scot pe un servet curat sa se zvinte. Se incinge cuptorul la 220 gr C. Se taie vinetele rondele cu o grosime de cca 0,5cm. Se zvanta bine si se aseaza in tava mare. Se ung cu ulei (cu o pensula). Se coc in cuptor 1/2 ora. Se taie rosiile rondele subtiri, se rad cascavalul si branza ( separat, nu se amesteca). Se curata usturoiul si se piseaza ( cu presa). Se scurge tonul. Se pune f. putin ulei intr-o forma termorezistenta. Se presara cascaval ras, se aseaza deasupra un strat de rosii peste care sepune o foaie de lasagna. Peste foaie se pune un strat dse vinete. Pe fiecare felie de vanata am pus o bucatica de ton, putin usturoi si f. putin sos de rosii. Se repeta aranjamentul, terminand cu o foaie de lasagna, peste care se pune toata branza telemea rasa. Se da la cuptor pentru cca 30 min. Se serveste dupa cca 10 min. Sunt deosebit de bune.