Infinit de mers pe jos de platforma, in cazul in care aveti pentru a rula de la Moarte Perete De Bug-uri. Jocul nu va face mai usor pentru tine, pentru ca e rupt! Dar nu va faceti griji, puteti sa-l repara.

Cum pot repara?Acest bloc colorat numim Bug Fixat, vei intalni pe drum de mai multe ori, poate chiar de o duzina. Functionalitatea acestuia este de a elimina intr-un mediu raza Glitch Blocuri si Piroane si Glitch Mafioti. Se elimina, de asemenea, bug aleatoriu efect.

Ceea ce este Glitch Bloc?Glitch Bloc este foarte obraznic bloc, care va ofera un random bug efect. Acesta poate fi diferit - de rotire a ecranului cu 180 de grade la un total de invertion de axa X. Fii atent cu acest blocky lucru.

Ceea ce este Glitch Mob?Glitch Mob este ca Eroare de Bloc, dar mult mai periculos. Cea mai importanta diferenta este ca se poate trage de la distanta. Dupa aceea, personajul tau va primi un random bug efect similar cu Glitch Bloc. Muta de multe ori de a se eschiva de gloante de acest tip.

Piroane...? De fapt, sunt speriat acum.

Nu fi. Piroane poate ucide doar personajul tau daca exista o coliziune intre ele. Incercati sa le evite, daca nu vrei sa-l omoare personajul tau.

Este ceva ce ar trebui sa stiu?Hmm... cred ca nimic altceva nu... nu... stai. Am uitat de Moarte Perete De Bug-uri. Cred ca poate fi periculos si foarte infricosator pentru tine.

Sper ca ai cel mai bun. Bate propriile recorduri. Salutari de la NullPtr echipa, care include:Micha Biegus Biegaj - programator,Mateusz TheMatiaz0 Kusionowicz - programator,Jakub Alias Kartkowski - grafic si designer de joc,Rad kurroneko Szwugier - joc de designer, muzician, designer grafic.

Jocul a fost initial creat pentru Global Joc Jam 2020: aici