O zi de intuneric a venit, si a luat toata lumea este cel mai important atribut.

PovesteaGhid Vedea, o fata care si-a pierdut ochii ei, prin intuneric. A se vedea trebuie sa se confrunte cu prietenii ei care au pierdut drumul lor in intuneric. Cantec pierdut vocea si Spune ca si-a pierdut urechile. Ambele s-au dat la intuneric.

Gameplay-ulGaseste-ti drumul prin intense bullet iad modele. Cu puterea de Ochiul atotvazator, puteti incetini timp sa se ocupe de complex si in continua miscare labirint de gloante. Prin pasunat gloante va reincarcati timp energie. Se concentreze pentru a incetini miscarea si de a creste puterea de foc. In aceasta stare, Sufletul devine, de asemenea, vizibile. Sufletul este mai de pret, nu lasa pe nimeni sa-l atinga!Demo-ul are 2 nivele, fiecare cu un sef de lupta la sfarsitul anului.

Scopul pentru un Scor Mare prin uciderea dusmani, colectarea de transport si de pasunat gloante.

Controale:Arata sprijinul dumneavoastra!Grila de Iad este o parte a proiectului am facut in timp ce studia si de munca la Sfarsitul anului. Daca va place demo-ul, ia in considerare arata sprijinul dumneavoastra! Daca multi oameni, cum ar fi Grid Naiba voi continua sa lucrez la el si sa-l un cu drepturi depline joc!Puteti sa ma contactati si/sau urmati-ma pentru proiect actualizari de pe Twitter: @8bitmysli