Construi etape tine aleatoriu cu blocuri care se incadreaza, apoi rulati si sari peste creatiile voastre la gol! E prima platformer in cazul in care setarea de dificultate este propriul puzzle-rezolvare de calificare.

PuzzlePath este atat un bloc care se incadreaza de puzzle si joc de platforming unul dintre cele mai ambitioase crossover din istorie. Nu numai ca acest lucru face direct MCU concurent, dar aceasta inseamna ca inventivitatea cu bloc aleatoriu icre si previziune in cladire posibil de nivele va fi mai mare de instrumente.

In fiecare etapa, va fi insarcinat cu plasarea blocuri intr-un joc de Tetris-ca format, atunci vei valorifica instalator interior pentru a sari peste spus blocuri. Numai anumite bloc combo-uri va ramane solida pentru platforming faza, deci, ce vei face daca ai gasi accidental piling sus ineficiente blocuri? Va riscati adaugand la gramada, in speranta de a crea o platforma la locul potrivit, sau va incepe plasarea blocuri mai departe si de a creste decalajul va trebui sa sari? Astfel de alegeri sunt comune ca un timp-crunched nivel de designer.

O Poveste Legendara Va AsteaptaAcest joc nu este nepriceput in naratiune departament. Vei juca ca Constructor Copil, un tanar si care aspira muncitor in constructii care a construit o cladire de apartamente de el insusi. Ca el este pe cale sa plece pentru a doua zi, el isi da seama ca el are nevoie sa-si ia portofelul pe care l-a lasat in spatele cladirii. Dar inainte de a ajunge o sansa, bloc intreg se prabuseste!...