Maine Va Fi pe Moarte este o relaxare, poveste-driven roman vizual despre gasirea tine prin conexiunile cu alte persoane.

Kickstarter este viu!Felie de ViataNominala 13+Plin de presa planificata pentru Toamna anului 2020PovesteaB a fost popular printre colegii din liceu, de multe ori inconjurat de oameni care au fost trase la printul ei-cum ar fi comportamentul. Ea a fost, practic opusul a ceea ce altii credeau ei a fi, a fi mort-pan introvertit, care isi petrece zilele de colectare si cresterea bug-uri, dar a ascuns adevarata ei de sine in teama de a fi izolat. Ea a gasit de siguranta in ocult club, alaturi de O, C si N, care a avut de toate, ciudat interesele lor proprii. Cu toate acestea, pana la sfarsitul lor in ultimul an, ambele a si N a disparut fara urma.

Acum B este o nouasprezece ani entomologie student urmaresc pasiunile ei la Mokuzai Universitate. Ea si C-au obisnuit cu viata de zi cu zi-stiluri cu doar una pe alta, dar drumurile lor doar incepe cu adevarat sa puna in miscare atunci cand O si N mod neasteptat accident inapoi in viata lor.

Urmati de-a lungul B-i povestea ca ea reconecteaza cu vechi prieteni, face noi, si depaseste traumelor din trecutul ei.

Caracteristici Demo*Tot ceea ce este prezentat in demo se pot schimba pe masura ce progreseaza in joc*Demo-ul este disponibil doar pe Windows in acest moment, dar suntem de lucru pentru a face o versiune pentru mac!Aproximativ 20-30 de minute de joc (2 zile in joc)25+ Mini-Panou de CGs, 18+ Full...