Traiesc prin viata de un dezvoltator in Gamedev Beatdown.

Te-ai intrebat vreodata ce se duce in spatele scenei de jocuri pe care le iubesc sau ale caror nume n-ai sa auzi?Ai fost vreodata intr-o sedinta care a simtit mai mult ca o camera de razboi? Cu voce tare castigatoare argumente si de a decide ce decizia este pusa in aplicare?Joaca ca un membru al unei echipe, de a face ceva greu si unele nu atat de greu decizii. Daca veti castiga, alegerile sunt puse in aplicare. Pierde, si jocul de studio si s-ar putea indrepta intr-o directie nu ai inregistreaza-te.

Modul de lucru pana la arcade-stil jocuri cu drepturi depline AAA versiuni. Odata ce ati incepe calatoria dumneavoastra ca un dezvoltator de Indie, trece la noul studio de locatii si de a angaja oamenii potriviti timp ce lucrati ti de drum pana in industrie. Exista o multime de manevrat, dar ai. Acesta a fost visul tau, dupa toate.

Am sa va spun cum Joc de Dezvoltare n-a fost usor?Luarea Deciziilor - Spate deciziilor diferitelor departamente pe zi la zi probleme.

Management - Gestionarea Fericirea Angajatilor si tactice Criza ori pentru a va maximiza productivitatea.

Procedurale rogue-lite progresie.

Lupta profunda (Chipurile) - Persistente toleranta la stres (sanatate) intre proiecte. Cred ca pe termen lung, in loc de lupta pentru a lupta.

Locatii exotice - deplasarea la diferite locatii, care a debloca unele jocuri unice pentru a se dezvolta.

Alegeri si Consecinte - Lupta peste real, real-adiacent, si cateva fabricate in intregime zi-de-zi probleme dezvoltatorii de jocuri se confrunta.

Evolutie Mini-jocuri - Joaca jocuri eliberati fel de mini-jocuri care arata mai bine si/sau a debloca functionalitatea cu statistici mai mare la lansare.

Wishlist-ne pe Steam! Alaturati-ne pe Discordiei! Urmati pe Twitter!