Testoasa Gradina a fost initial construit pentru a fi un Animal de Trecere esc despre joc de gatit mancare pentru turistii care au venit pentru a vizita orasul, si comisioane pentru alte testoasa de locuitori. Proiectul a avut un caz grav de feature creep, desi si cu eliberarea viitoare de Animal Crossing: New Horizons, am decis ca e un timp destul de bun pentru a pune acest proiect in asteptare. Am invatat multe de la ea, dar e timpul sa-mi indrept atentia asupra mai usor de gestionat proiecte. Acum, pictura si fotografie aspecte ale jocului sunt cele mai caracteristici functionale, asa ca am decis sa puna cei de la check-out. Vreau sa las pe oricine care vrea sa joace acest joc si de a explora oasele din lume, am vrut sa creeze cel putin a verifica it afara. Distreaza-te.

BUG NOTE: (1) Fotografii nu se va incarca in album pana cand va reincarcati joc, dar veti pierde toate progresele inregistrate in indeplinirea flori la Pictor broasca Testoasa pe reload. Daca esti bun, si vrei doar sa vezi fotografiile totusi, doar reincarcati jocul, iar fotografiile ar trebui sa functioneze. (2) Vorbesc si caracterul membre par a fi usor de spart. Atata timp cat Pictor Turtle ia florile si noi culori vopsea de par, lucrurile ar trebui sa fie de lucru BINE.

CREDITE; copaci, si apa si sol texturile sunt de Staggart Creatii. Podurile sunt de ZUGZUG Art. Efectele Sonore sunt de la Universal FX Sunet. 3D Text este de Super Text Plasa de KaiClavier. UI icoane sunt din UI - Constructor de Beffio. Unele dintre cele ramase obiect 3D active sunt de Adorabil 3D Elemente cu Strat de Laborator. Restul este munca mea.