Beta 3 a fost lansat!!!Au trecut doua luni de cand am lansat versiunea beta 2, este timpul pentru un nou joc schimbat. De data asta am ascultat sugestiile dumneavoastra si pur si simplu a facut cele mai multe lucruri mi-ai sugerat! Tot ce putem spune, aceasta este o HUUUUUGEE update :)Changelog;un Magazin, unde puteti cumpara arme noi si de a le adauga la loadoutLogin sistem! acum va puteti conecta contul dvs. de pe un alt calculator, si continua sa joace acolo...trusele medicale si AmmosNew arme Imbunatatite physicsNew UI designNew mapsRoom scoreboardLobby screenFixed bugsNew bugsAnd unele chestii plictisitoare...

Alaturati-va noastre de Discordie!Alaturati-va noastre de discordie server pentru a vedea mai multe progresul din joc si luati legatura cu noi. aici cand omenirea va inventa masina timpului un grup de oameni nebuni calatoreste inapoi in timp pentru a schimba istoria lor. Vei juca intr-un mediu medieval cu arme moderne, care este rece.(Acest lucru nu este produsul finit)ControaleWASD+mouseR - reloadMouse roata/Numpad - schimba weaponsLMB - shootRMB - aimC - crouchShift - sprintCum pentru a jucaExista doua moduri de joc. Capture the flag si team deathmatch. Prefer sa joc capture the flag, dar are nevoie de cel putin doi jucatori, dar poti sa te joci cu moartea echipei de matematica offline cu boti.

Despre betaSuntem o mica echipa de joc si cu greu mai gasesti timp pentru a lucra. planul nostru pentru acest joc pentru a elibera pe mobil. Suntem de lucru pe noi harti si arme noi acum. Daca aveti orice sugestii nu ezitati sa contactati cu noi. Trebuie, de asemenea, un sistem de magazin pentru a termina proiectul, astfel incat nu cred ca despre asta e produsul final. Pot exista bug-uri majore incercam noastre cele mai bune pentru a le repara.