Acesti pinguini sunt extraordinari ca si aperitiv pentru sarbatori.... aperitiv care este simplu, gustos si rapid. Este o idee nemaipomenita de a ne surpinde copilasii cu ei... si de asemenea se poate implica toata familia in realizare lor.

Morcovul se curata, se spala si se taie rondele. Rondelele se vor taia intr-o parte, in forma de tringhi. Triunghi care mai apoi, se va folosii pentru a crea nasul acestora.

Cateva masline se vor taia in jumatate, jumatati care vor servii pentru a crea capul pinguinilor. Alte masline se vor taia pe lung. Maslinele taiate pe lung, se vor umple cu crema philadelphia, iar cu ajutorul lor se va crea corpul pinguinilor.

Apoi, se poate incepe asamblarea ingredientelor. Asadar, pe o farfurie/platou se pune o bucata de morcov, bucata din care a fost taiat un triunghi.

Se ia o maslina taiata pe lung si se umple cu crema philadelphia. Umpluta se pun pe o scobitoare (scobitoare care v-a sustine pinguinul), iar scobitoare se infinge in morcovul amintit mai sus.

Apoi, se ia o jumatate de masline, se taie si ea pe lung, se pune pe scobitoare, iar in locul nasului se pune triunghiul de morcov, taiat din bucata care tine locul picioarelor.

Si asa se formeaza pingunii.

Apoi, se pot servii.