Am ajuns la concluzia ca preferatele mele sunt fursecurile. Sau zic asa ca mi-e pofta de ceva dulce, desi azi m-am rasfatat si eu putin cu un iaurt cu fructe si juma de fursec :))))Am facut cateva fursecuri cu nesquick. Aveam o punguta pe care o tot pasam de colo colo. Am ajuns la concluzia ca nesquick-ul contine cacao si zahar pudra, deci un pic mai putin nociv decat puiul din comert :)))Oricum, piticii le-au savurat cu pofta, si prefer asa decat felia de lapte din comert :)Untul moale se amesteca cu un praf de sare, zaharul, pudra de nesquick. Se mixeaza spuma, cu ajutorul unui mixer. Se adauga galbenusul si se incorporeaza in crema de unt. Nota: avand in vedere ca in nesquick exista si o cantitate de zahar, puteti adapta daca va doriti mai dulce, in sensul ca puteti suplimenta cantitatea de 60 gr de zahar, desi eu zic ca e ok.

Faina se cerne cu praful de copt si se adauga in compozitie. Se amesteca doar cat sa se omogenizeze compozitia. Se da totul la rece timp de o jumatate de ora. Se pregateste un castronel in care se pune pudra de nesquick. Se pregateste o tava de copt prevazuta cu hartie pergament. Se preincalzeste cuptorul. Se scoate compozitia de la rece. Se formeaza bilute potrivite care se tavalesc prin nesquick si se asaza in tava, la distanta de minim 2-3 cm una de alta. Se pun la copt, in cuptor, la 180 grade, timp de 15-18 minute. Se scoate tava din cuptor si se lasa sa se tempereze in tava, fiind extrem de fragede cand sunt fierbinti. Dupa ce s-aau temperat, se scot cu ajutorul unei spatule si se depoziteaza intr-o cutie de metal sau borcan de sticla. Se servesc cu lapte cald sau cafea! Sa va fie de folos!