1. se dizolva zaharul in apa 2. se fierbe avand grija sa spalam marginile vasului cu o pensula inmuiata in apa 3. cand este aproape legat se adauga glucoza lichida(mierea) 4. se ia proba in apa rece, turnand cateva picaturi 5. Daca se strange ca o bomboana cleioasa, atunci proba e buna 6. se toarna intr-un vas de marmura sau sau pe o masa de marmura umezite cu apa rece, se stropeste si la suprafata si se lasa un pic sa se racoreasca 7. se tableaza (amesteca) cu o lopatica . . . eu am folosit mixerul, pana se albeste1. se dizolva zaharul in apa 2. se fierbe avand grija sa spalam marginile vasului cu o pensula inmuiata in apa 3. cand este aproape legat se adauga glucoza lichida(mierea) 4. se ia proba in apa rece, turnand cateva picaturi 5. Daca se strange ca o bomboana cleioasa, atunci proba e buna 6. se toarna intr-un vas de marmura sau sau pe o masa de marmura umezite cu apa rece, se stropeste si la suprafata si se lasa un pic sa se racoreasca 7. se tableaza (amesteca) cu o lopatica . . . eu am folosit mixerul, pana se albeste chiar daca se intareste nu e nici o problema . . . pentru al folosi se pune int-un vas pe baie de apa si el se inmoaie . . . il puteti amesteca cu cacao, cafea sau colorant aromatizandul cu diferite arome se mai poate face un barot din el daca il framanti foarte bine cu zahar pudra apoi sa-l razi prin razatoarea de lamaie