Se spala spanacul in mai multe ape, dupa care se pune la fiert, in apa cu sare, maxim 10-15 minute, pana se inmoaie. Curatam ceapa si usturoiul si le tocam fin. Scoatem spanacul, il clatim in apa rece si il scurgem bine, dupa care il vom toca cu un tocator de lemn. Incingem unt si ulei intr-o tigaie, adaugam ceapa si usturoiul si le lasam sa se soteze la foc mic, dupa care adaugam putina faina si laptele si amestecam sa nu se formeze aglomerari, dupa care adaugam spanacul. Lasam sa scada si sa prinda consistenta dorita. Separat pregatim pentru fiecare portie de spanac, unu / doua oua, dupa preferinta si putem servi. Aceasta reteta este scrisa special pentru Greenpeace Romania, Deoarece am acceptat provocarea lor privind hrana(mancarea) sanatoasa. Este bine ca sa ne unim eforturile pentru a consuma produse de calitate ecologica si de a consuma responsabil.

Scopul acestei campanii este de a pune in evidenta alternativele la sistemul industrial intensiv curent, precum agricultura ecologica, locala, sanatoasa atat pentru consumator, cat si pentru economie. Pentru mai multe detalii puteti accesa urmatoarele link-uri:www.stiucemananc.orgwww.iknowwhogrewit.orgPofta Buna www.reteteleluisupernico.blogspot.com www.transilvaniahostel.blogspot.com