Saptamana trecuta am fost cu un prieten foarte bun la Satu Mare pentru ca a trebuit sa cumparam ceva de la cineva din aceasta localitate, mai exact o camera video profesionala de pe un anunt de publicitate, fiind la un pret foarte bun, am ales sa mergem s-o vedem mult mai bine si in final s-o cumparam.

Am ales sa luam masina si sa plecam de dimineata devreme pentru a avea timp sa vizitam si cele mai cunoscute obiective turistice din zona, pentru ca am auzit de la multa lume ca acest municipiu este foarte frumos. Am ajuns destul de dimineata, ne-am intalnit cu acel cineva care ne-a prezentat camera, iar in final am cumparat-o. Dupa aceea am avut timp pana seara sa vizitam aproape toate obiectivele turistice din Satu Mare.

Fiind foarte obositi am ales sa dormim la un hotel, am cautat pe internet de pe telefon si am gasit un hotel (Hotel Cardinal) foarte bine clasat si cu impresii foarte foarte bune, pretul fiind de 195 lei pentru o camera cu 2 paturi.

Am ajuns la Hotelul Cardinal, un hotel cu un aspect exterior excelent dupa parerea mea, ulterior am intrat inauntru, unde ne asteptau 2 oameni amabili din personalul hotelului, ne-au intrebat cu ce ne pot ajuta, le-am spus de ce avem nevoie si ne-au indrumat spre receptie, acolo aflandu-se o domnisoara foarte draguta, in final am inchiriat acea camera si am platit-o. Dupa acei 2 oameni din personalul hotelului ne-au indrumat spre camera, iar amabilitatea acestora chiar s-a vazut, in sensul ca ne-au ajutat sa caram bagajele, nu foarte multe bagaje, ci doar 2 genti cu a cate 2 laptop-uri si cateva plase cu haine si cateva lucruri.

Camera era foarte spatioasa, iar in acelasi timp foarte curata cu un aspect interior placut. Aceasta dispunea de mobilier functional, minibarm si TV cu ecran plat, pe langa acestea dispunea si de baie privata, avand cabina de dus.

Hotelul Cardinal se afla intr-o zona linistita in centrul orasului Satu Mare, la aproximativ 600 de metri de Turnul Pompierilor si de Biserica cu Lanturi. Hotelul are o gradina luxurianta cu terasa de vara si un restaurant care ofera specialitati locale.

Internetul din hotel este prin conexiune wireless si este gratuit. Acesta este de o calitate foarte buna, videoclipurile de pe internet incarcandu-se foarte repede la o calitate excelenta.

Am beneficiat de parcare privata a masinii si in acelasi timp este pazita, ceea ce mi se pare super pentru ca am avut unele lucruri de valoare in masina.

Per total sunt foarte multumit, atat eu, cat si prietenul meu, am dormit foarte bine, pe niste paturi confortabile si nimeni nu ne-a deranjat. Cei din personalul hotelului sunt foarte seriosi si doresc ca orice client sa fie multumit de serviciile prestate.

Voi ce parere aveti de acest hotel?