Nici nu va pot spune in cuvinte cat de buna este aceasta Ciocolata de casa cu pudra de roscove si curmale, preparata la rece, fara lapte praf si fara cacao.

Punem in vasul unui robot, sau chopper, curmalele si caju-ul si le tocam marunt, marunt, pana ajung la consistenta unei paste.

Adaugam si uleiul de cocos, un praf de sare si pudra de roscove.

Omogenizam bine amestecul, picurand cate putin din laptele de orez.

Vom obtine o pasta usor lipicioasa si unsuroasa, pe care o putem modela cu mana.

Adaugam si putine seminte de goji si fulgi de cocos, pentru un plus de gust si culoare.

Amestecam bine totul si umplem cu acest amestec forme de ciocolata, sau, ca in cazul meu, niste cornete de inghetata.

Presam bine compozitia de ciocolata de casa cu pudra de roscove si curmale, in cornete sa nu ramana goluri de aer.

Dam cornetele cu ciocolata la frigider pentru aproximativ o ora.

In acest timp textura ciocolatei devine ferma, dar, totusi, usor cremoasa.

Noi n-am rezistat decat 30 de minute, apoi am servit, ca suntem mari pofticiosi.