retete de post creativeCuratam ceapa si ardeiul, le spalam si le tocam marunt. Eu am avut ciuperci la congelator gata fierte, le-am scos de la congelator sa se dezghete dupa care le-am bagat la robot de le-am tocat.

Orezul il curatam de impuritati.

Intr-un bol mai mare amestecam orezul,ciupercile si ceapa.

Adaugam uleiul,faina si 3 linguri de bulion.

Amestecam din nou bine toate in bolCondimentam cu sare,boiaua de ardei si condimentele de sarmale dupa gust.

La sfarsit adaugam o legatura de patrunjel spalat si tocat marunt.

Pregatim frunzele de sarmale si incepem infasurarea aluatului in frunze.

Intr-o oala de lut punem coatoarele de la frunze pe fundul oalei si incepem sa asezam sarmalele.

La mijloc adaugam 2-3 linguri de bulion dizolvat in 200 ml apa,dupa care asezam in continuare sarmelele.

Dupa ce am terminat de asezat sarmalele in oala deasupra le acoperim cu cateva frunze de varza.

In 100 ml apa am dizolvat o lingurita de bors magic ca sa fie un pic acrute sarmalutele.

Daca nu sa umplut oala cu apa mai adaugam cat sa acopere sarmalele si frunzele de deasupra.

Dam la cuptor la foc mediu cca 2 ore dar mai incercam ca sa fim siguri ca a fiert frunza de varzanu mai adaugati apa chiar daca a scazut e de ajuns cat am pus la inceput