Cand trebuie sa gatesti ceva rapid, contra cronometru, faci repede un inventar prin frigider si in 20 minute e gata masa si toata lumea e happy! Retete pentru mese in familieIntr-un bol adanc se bat bine ouale. Se adauga sare si piper. Ceapa se curata si se taie rondele. Se adauga in amestecul de oua impreuna cu maslinele negre.

Cartofii find gata fierti, i-am taiat in cubulete. Carnatii se taie rondele si se pun la prajit in tigaie in cele 2 lg de ulei. Se adauga apoi cartofii, se sareaza si se presara condimentele pentru cartofi. La final se adauga branza taiata cubulete si se amesteca.

Se da focul tare sa fie fierbinte tigaia si se toarna amestecul de oua peste continutul din tigaie. Se lasa sa se rumeneasca apoi se intoarce pe partea cealalta, asta daca reusiti (eu nu am reusit), daca nu, o intoarceti pe bucatele, nu-i bai daca se rupe sau se zdrobeste, se mananca si asa. :DSe serveste alaturi de ceapa verde, rosii cherry, cum doriti!Pofta buna!In momentul in care se toarna ouale, tigaia trebuie sa fie bine incinsa. Cu ajutorul unei palete mai late, se poate intoarce cu grija astfel incat sa ramana intreaga.