Un pranz apetisant si pe gustul tuturor!Se spala bine puiul, apoi se lasa sa se scurga de apa. Se condimenteaza cu sare, piper, boia si condimente pentru pui. Se pune in punga, apoi se toarna uleiul si sosul de soia. Se maseaza bine puiul cu toate condimentele si se lasa 1 ora la rece.

Dupa ce a trecut acest timp se scoate de la rece si se lasa la temperatura camerei pana se pregatesc cartofii.

Cartofii se curata de coaja, apoi se spala. Daca sunt mai mici, se lasa intregi, daca sunt mai mari, se taie in patru. Se pun intr-o punga si se presara sare, condimente pentru cartofi si uleiul. Se maseaza bine cartofii apoi se presara rozmarinul maruntit. Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade C. Se asaza cele doua pungi in tava cuptorului si se baga la cuptor pentru 45-60 de minute. Se rastoarna apoi cartofii si puiul direct in tava, pungile se arunca si se da din nou tava la cuptor pentru a se rumeni atat puiul cat si cartofii.

Cand sunt bine rumeniti (asa cum ne place) se scoate tava din cuptor si se servesc alaturi de o salata de varza sau sos de usturoi, in functie de gustul fiecaruia.

Pofta buna!Carnea se poate pregati de cu seara, iar a doua zi se lasa la temperatura camerei inainte de a fi bagata la cuptor. Cartofii nu trebuie fierti inainte, se gatesc foarte bine in punga.