In 50 ml lapte caldut dizolvam cei 30 gr drojdie, 1 lingurita zahar si 1/2 lingurita sare. Lasam sa dospeasca apoi adaugam maiaua la cei 500 gr faina. Adaugam 1 ou, 100 gr margarina moale si 150 ml apa calduta. Framantam bine pana obtinem un aluat omogen. Intr-un vas de plastic cu forma de dreptunghi sau patrat uns bine cu ulei punem aluatul si dam vasul la rece pentru circa 1 ora. Pe suprafata de lucru bine presarata cu faina rasturnam aluatul scos de la rece si il intindemsub forma dreptunghiulara de jumatate centimetru sa fie grosimea aluatului. Restul de margarina ramas 100 gr, il topim si il ungem peste aluatul intins. Dupa ce am uns cu margarina aluatul fiecare parte il pliem de 3 ori (partea din dreapta il pliem de 3 ori, stanga la fel pana ajungem la mijloc sa se impreuneze, apoi partea de sus pliem tot de 3 ori inspre mijloc si in cele din urma partea de jos se pliaza spre mijloc ). Asa pliat aluatul se pune inapoi pentru inca 1 ora la rece. Dupa ce a odihnit aluatul la racoare, il intindem pe suprafata de lucru tapetata cu faina pana are o grosime de circa 3 mm aluatul, daca ne-a mai ramas margarina il mai ungem cu un strat subtire daca nu ne-a mai ramas ungem aluatul cu un pic de ulei. Taiem fasii aluatul apoi fasiile le taiem in triunghiuri si acestea in cele din urma se umple cu ciocolata si se ruleaza ca si cornurile. Asezam croissantele astfel obtinute in tava tapetata cu hartie de copt si unsa in prealabil. Croissantele le ungem cu ou batut si le dam la cuptorul incalzit in prealabil la foc potrivit (intensitate mijlocie) pentru circa 15 minute.

In 50 ml lapte caldut dizolvam cei 30 gr drojdie, 1 lingurita zahar si 1/2 lingurita sare. Lasam sa dospeasca apoi adaugam maiaua la cei 500 gr faina. Adaugam 1 ou, 100 gr margarina moale si 150 ml apa calduta. Framantam bine pana obtinem un aluat omogen. Intr-un vas de plastic cu forma de dreptunghi sau patrat uns bine cu ulei punem aluatul si dam vasul la rece pentru circa 1 ora. Pe suprafata de lucru bine presarata cu faina rasturnam aluatul scos de la rece si il intindemsub forma dreptunghiulara de jumatate centimetru sa fie grosimea aluatului. Restul de margarina ramas 100 gr, il topim si il ungem peste aluatul intins. Dupa ce am uns cu margarina aluatul fiecare parte il pliem de 3 ori (partea din dreapta il pliem de 3 ori, stanga la fel pana ajungem la mijloc sa se impreuneze, apoi partea de sus pliem tot de 3 ori inspre mijloc si in cele din urma partea de jos se pliaza spre mijloc ). Asa pliat aluatul se pune inapoi pentru inca 1 ora la rece. Dupa ce a odihnit aluatul la racoare, il intindem pe suprafata de lucru tapetata cu faina pana are o grosime de circa 3 mm aluatul, daca ne-a mai ramas margarina il mai ungem cu un strat subtire daca nu ne-a mai ramas ungem aluatul cu un pic de ulei. Taiem fasii aluatul apoi fasiile le taiem in triunghiuri si acestea in cele din urma se umple cu ciocolata si se ruleaza ca si cornurile. Asezam croissantele astfel obtinute in tava tapetata cu hartie de copt si unsa in prealabil. Croissantele le ungem cu ou batut si le dam la cuptorul incalzit in prealabil la foc potrivit (intensitate mijlocie) pentru circa 15 minute.