La insistentele lui Edi, duminica i-am rasfatat cu chifle umplute -crocante, gustoase... delicioase!Incepem cu chiflele, la care taiem un capacel, apoi le scobim de miez si le asezam intr-o tava. Punem in interior putina ceapa, putin ardei, bacon, sunca si carnat - cate putin din fiecare; adaugam cateva bucatele de cascaval, apoi punem cu atentie oul in interior, cu grija ca sa un curga din chifla. Saram, piperam usor, razuim cascaval deasupra si pe capaul chiflei si dam la cuptor pana se face oul si se rumeeste usor cascavalul.

Cat stau chiflele la rumenit, facem un sos asemanator cu cel de la Shakshuka: calim in tigaie ceapa maruntita, apoi punem ardeiul si calim impreuna cu capac pana se inmoaie. Adaugam sosiile cuburi, sare, piper, cimbru. (cine vrea mai picant poate adauga chili ) si lasam sa scada bine sosul.

Cand sunt gata chiflele, le asezam pe un platou alaturi de sos si servim cu placere.

Pofta Buna!