Se prepara pasta de branza, din unt frecat spuma cu branza de burduf. Se intinde pe masa de lucru o fasie mai lunga de folie transparenta (alimentara) (eu am folosit 2 fasii de aceeasi lungime, suprapuse aproximativ 7 cm). Se aseaza feliile de branza topita, (rezultand un patrat sau dreptunghi, dupa dorinta), usor suprapuse pe ambele directii. Se ung cu cu pasta de branza, aceasta avand si rol de liant, insistind pe imbinari. Se repartizeaza pe intreaga suprafata frunze de salata, spalate si scurse bine (eu am pus 2 randuri suprapuse), care se ung cu pasta de branza. Se pun feliile de sunca si din nou se intinde pasta de branza. Intr-o margine (cea dinspre tine) se aseaza feliile de ardei rosu, apoi se ruleaza strans (atentie la rulare, sa nu se rupa feliile de branza topita), se inchid capetele si se da la rece, in frigider, cel putin 2 ore (eu am lasat-o pana a doua zi). Se feliaza si se serveste.

Se prepara pasta de branza, din unt frecat spuma cu branza de burduf. Se intinde pe masa de lucru o fasie mai lunga de folie transparenta (alimentara) (eu am folosit 2 fasii de aceeasi lungime, suprapuse aproximativ 7 cm). Se aseaza feliile de branza topita, (rezultand un patrat sau dreptunghi, dupa dorinta), usor suprapuse pe ambele directii. Se ung cu cu pasta de branza, aceasta avand si rol de liant, insistind pe imbinari. Se repartizeaza pe intreaga suprafata frunze de salata, spalate si scurse bine (eu am pus 2 randuri suprapuse), care se ung cu pasta de branza. Se pun feliile de sunca si din nou se intinde pasta de branza. Intr-o margine (cea dinspre tine) se aseaza feliile de ardei rosu, apoi se ruleaza strans (atentie la rulare, sa nu se rupa feliile de branza topita), se inchid capetele si se da la rece, in frigider, cel putin 2 ore (eu am lasat-o pana a doua zi). Se feliaza si se serveste. Eu folosesc si altfel de felii de branza topita, unele chiar cu sunca, verdeata, smantana, ciuperci, smantana, etc.