Detalii Piept de Pui in Foi de Varza Rosie
Curatam ciupercile si ceapa si le tocam marunt, apoi le innabusim timp de 10 minute, cu o lingura de ulei si 2-3 linguri de apa. Adaugam patrunjelul tocatm mustarul, sarea si piperul dupa gust. Spalam foile de varza si le pregatim astfel: subtiem cu cutitul partile groase (cotoarele si nervurile), apoi le oparim timp de 2 minute si le scurgem. Batem pieptul de pui cu ciocanul de snitele si ungem feliile cu amestecul de ciuperci. Le rulam si le imbracam pe fiecare in cate 2 frunze de varza rosie. Ungem un vas cu restul de ulei, asezam rulourile din piept de pui in foi de varza, stropim cu vin si dam la cuptor pentru o ora si 15 minute. Pofta buna!Curatam ciupercile si ceapa si le tocam marunt, apoi le innabusim timp de 10 minute, cu o lingura de ulei si 2-3 linguri de apa. Adaugam patrunjelul tocatm mustarul, sarea si piperul dupa gust. Spalam foile de varza si le pregatim astfel: subtiem cu cutitul partile groase (cotoarele si nervurile), apoi le oparim timp de 2 minute si le scurgem. Batem pieptul de pui cu ciocanul de snitele si ungem feliile cu amestecul de ciuperci. Le rulam si le imbracam pe fiecare in cate 2 frunze de varza rosie. Ungem un vas cu restul de ulei, asezam rulourile din piept de pui in foi de varza, stropim cu vin si dam la cuptor pentru o ora si 15 minute. Pofta buna!
Etichete:
ceapa,
verdeata,
pui,
carne,
varza,
rosii,
ulei,
ciuperci,
vin,
retete de craciun si revelion,
retete fara gluten,
retete fara lactoza,
retete pentru copii,
retete pentru hepatita,
retete pentru hipertensivi