De curand mi-am cumparat dintr-un magazin de haine o jacheta din bumbac(brand-ul United Colors of Benetton model 2JI35P31Q-360), lunga si calduroasa, deoarece este foarte frig si deobicei, pana acum, luam pe mine geci de fas, insa sincer sa fiu nu prea imi place, iar aceasta jacheta a fost mai mult decat perfecta, atat la aspect, cat si la caldura pe care o am imbracat in ea. Pe langa acestea pot sa mai adaug ca pretul a fost unul excelent, mai exact 190 lei, in comparatie cu alte jachete care nu sunt facute din materiale de calitate ca aceasta, iar preturile sunt la fel sau poate si mai ridicate.

Dupa parerea mea, este mai mult decat perfecta, deoarece cel putin mie imi sta extraordinar imbracat in ea, ma evidentiaza foarte mult in sens pozitiv si mai ales ca eu sunt un tip mai slabut, iar cu ajutorul acestei jachete imi maschez acest defect, dar nu este asta atat de important fata de rolurile principale ale unei jachete, cum ar fi sa te simti bine in ea, atat moral, cat si fizic, dar si sa iti fie cald cand iesi pe afara. Sincer sa fiu de cate ori ies pe afara nu mi-a fost niciodata frig, nici la temperaturi negative cand abia astepti sa intri in casa, insa la mine nu a fost asa, poate ca imi era frig la maini pentru ca nu aveam manusi, dar de fiecare bagam mainile in buzunarele jachetei si se schimba situatia, bineinteles, in bine.

Pot sa spun, ca este o jacheta care se asorteaza foarte bine cam cu orice pantaloni, in sensul ca eu de fiecare data am pantaloni diferiti in fiecare zi, dar aceeasi jacheta si nu m-am plans niciodata ca nu se asorteaza, ba din contra, completeaza foarte bine, dand un stil casual, ceea ce te face sa te simti excelent in fata prietenilor. Ca tot a venit vorba de prieteni, de fiecare data primesc laude de la ei asupra jachetei, intrebandu-ma in acelasi timp de mai multe informatii, pentru ca si-ar dori si ei sa si-o cumpere, mai ales la acest pret.

Culoarea jachetei este verde, iar materialul de bumbac este de foarte buna calitate si, de asemenea, consider ca durata de folosinta este mult mai mare decat la alte tipuri de jachete care probabil au si un pret ridicat, insa materialele sunt de proasta calitate si de aceea, cu siguranta, voi cumpara inc-o jacheta la fel cu cea pe care o am, adica acelasi model. Jacheta are si gluga, la fel de calduroasa si deobicei nu prea port caciula pentru ca am aceasta gluga si este indeajuns.

In concluzie, sunt foarte multumit de aceasta jacheta, iar in acelasi timp va recomand si voua s-o cumparati pentru ca nu este asa de scumpa si sunt sigur ca veti fi la fel de multumiti.

Voi ce parere aveti de aceasta jacheta?