Daca le aveti pe toate, in 10 minute puteti lua masa Se pun in castronase separate faina si pesmetul amestecat cu cascaval ras. Intr-un alt castronas se bate bine oul crud cu foarte putina apa rece. Se trec ouale fierte si curatate de coaja prin faina, ou batut si pesmet. Ca sa se formeze o crusta mai groasa peste ou, eu trec oul fiert prin ou batut, faina, ou batut, faina. Apoi reiau operatia cu pesmetul amestecat cu cascaval ras, adica trec oul fiert prin ou batut, pesmet, tot de 2 ori. La fiecare operatie ma asigur ca pe oul fiert s-a fixat bine, atat faina, cat si pesmetul. Intr-o cratita adinca si nu prea lata se incinge foarte, foarte bine uleiul si prajim oul Operatia aceasta dureaza aproximativ 1 min, atat cat sa se rumeneasca frumos. Se scot pe un servet absorbant Se servesc fie calde, fie reci, cu salata de cruditati si cu sos de verdeata. Poate constitui o cina pregatita rapid (max 10 min), un mic dejun sau un aperitiv la masa de pranz, sau de sarbatori, aniversari, etc. Pesmetul se poate inlocui cu fulgi de porumb sfarmati, bucati mai mari (nu maruntiti fin), sau in combinatie fulgi de porumb cu cascaval ras, sau susan cu pesmet, etc. Nu renuntati la sosul de verdeata care ii aduce un plus de savoare. SOS DE VERDEATA Se omogenizeaza: -sos de maioneza -verdeate tocata fin (patrunjel sau marar verde, ceapa verde) -condimente dupa gustDaca le aveti pe toate, in 10 minute puteti lua masa Se pun in castronase separate faina si pesmetul amestecat cu cascaval ras. Intr-un alt castronas se bate bine oul crud cu foarte putina apa rece. Se trec ouale fierte si curatate de coaja prin faina, ou batut si pesmet. Ca sa se formeze o crusta mai groasa peste ou, eu trec oul fiert prin ou batut, faina, ou batut, faina. Apoi reiau operatia cu pesmetul amestecat cu cascaval ras, adica trec oul fiert prin ou batut, pesmet, tot de 2 ori. La fiecare operatie ma asigur ca pe oul fiert s-a fixat bine, atat faina, cat si pesmetul. Intr-o cratita adinca si nu prea lata se incinge foarte, foarte bine uleiul si prajim oul Operatia aceasta dureaza aproximativ 1 min, atat cat sa se rumeneasca frumos. Se scot pe un servet absorbant Se servesc fie calde, fie reci, cu salata de cruditati si cu sos de verdeata. Poate constitui o cina pregatita rapid (max 10 min), un mic dejun sau un aperitiv la masa de pranz, sau de sarbatori, aniversari, etc. Pesmetul se poate inlocui cu fulgi de porumb sfarmati, bucati mai mari (nu maruntiti fin), sau in combinatie fulgi de porumb cu cascaval ras, sau susan cu pesmet, etc. Nu renuntati la sosul de verdeata care ii aduce un plus de savoare. SOS DE VERDEATA Se omogenizeaza: -sos de maioneza -verdeate tocata fin (patrunjel sau marar verde, ceapa verde) -condimente dupa gust