Biscuitii se pun in punga si se sfarama cu ajutorul sucitorului. Laptele si zaharul se fierb pana capata consistenta unui sirop. Se adauga biscuitii si se mai tine pe foc 2-3 minute, amastecand continuu. Se lasa sa se racoreasca, apoi se adauga untul, esenta de rom, pudra de cacao cernuta si nucile. Se omogenizeaza apoi se imparte crema in 3 parti egale si se repartizeaza uniform intre foile de napolitana. Se pune o greutate deasupra lor si se da la rece pana a doua zi, cand se taie forme diferite. Pofta buna!Biscuitii se pun in punga si se sfarama cu ajutorul sucitorului. Laptele si zaharul se fierb pana capata consistenta unui sirop. Se adauga biscuitii si se mai tine pe foc 2-3 minute, amastecand continuu. Se lasa sa se racoreasca, apoi se adauga untul, esenta de rom, pudra de cacao cernuta si nucile. Se omogenizeaza apoi se imparte crema in 3 parti egale si se repartizeaza uniform intre foile de napolitana. Se pune o greutate deasupra lor si se da la rece pana a doua zi, cand se taie forme diferite. Pofta buna!