Mai intai se fierb ciocanelele. Dupa ce s-au fiert bine, se dezoseaza si se fac bucati. Se face un sosulet din oua batute, condimente si o lingura faina. Se incinge uleiul dintr-o tigaie mai adanca, se trec bucatile de pui prin faina, apoi prin sos si se pun la prajit. Se scurg ciupercile de zeama din borcane, se spala, se toaca (daca sunt intregi) si se pun la calit in putin ulei + condimente, la foc mic si acoperite cu capac, sa se innabunse. Se servesc (puiul si ciupercile) cu piure de cartofi.

Mai intai se fierb ciocanelele. Dupa ce s-au fiert bine, se dezoseaza si se fac bucati. Se face un sosulet din oua batute, condimente si o lingura faina. Se incinge uleiul dintr-o tigaie mai adanca, se trec bucatile de pui prin faina, apoi prin sos si se pun la prajit. Se scurg ciupercile de zeama din borcane, se spala, se toaca (daca sunt intregi) si se pun la calit in putin ulei + condimente, la foc mic si acoperite cu capac, sa se innabunse. Se servesc (puiul si ciupercile) cu piure de cartofi.