Detalii Cosulete aperitiv cu ciuperci si cascaval
Ciupercile se feliaza,dovlecelul se rade pe razatoarea mare si impreuna cu uleiul,se pun la calit pana se evapora lichidul .
Se amesteca cu cascavalul razuit. Aluatul de foietaj se intinde,se taie patrate aprox.6/6 cm.
In dreptul fiecarui colt se face cate o taietura oblica,iar coltul se rasuceste prin taietura inspre exterior.
Se umple fiecare cosulet cu 1-2 linguri din umplutura de mai sus si se dau la cuptor pana se rumenesc. Sunt aspectuoase si gustoase.
Ciupercile se feliaza,dovlecelul se rade pe razatoarea mare si impreuna cu uleiul,se pun la calit pana se evapora lichidul .
Se amesteca cu cascavalul razuit. Aluatul de foietaj se intinde,se taie patrate aprox.6/6 cm.
In dreptul fiecarui colt se face cate o taietura oblica,iar coltul se rasuceste prin taietura inspre exterior.
Se umple fiecare cosulet cu 1-2 linguri din umplutura de mai sus si se dau la cuptor pana se rumenesc. Sunt aspectuoase si gustoase.