Detalii Friptura cu capac de smantana
Cum procedam : Carnea o taiem felii de cca.1 cm grosime.
Se sareaza,pipereaza . Tava se unge in strat mai gros cu rama (unt),si feliile de carne se aseaza una langa alta strans. Deasupra se pune 500 ml smantana in asa fel incat sa acopere bine bucatile de carne (smantana trebuie sa fie pusa in strat gros de cel putin 1 cm). Tava astfel pregatita se da la cuptor,unde se va tine pana cand carnea se inmoaie. Deasupra stratului de smantana se presara un pic de sare. Se serveste fierbinte cu garnitura de cartofi, legume sotate sau cu rizibizi. Pofta buna!Cum procedam : Carnea o taiem felii de cca.1 cm grosime.
Se sareaza,pipereaza . Tava se unge in strat mai gros cu rama (unt),si feliile de carne se aseaza una langa alta strans. Deasupra se pune 500 ml smantana in asa fel incat sa acopere bine bucatile de carne (smantana trebuie sa fie pusa in strat gros de cel putin 1 cm). Tava astfel pregatita se da la cuptor,unde se va tine pana cand carnea se inmoaie. Deasupra stratului de smantana se presara un pic de sare. Se serveste fierbinte cu garnitura de cartofi, legume sotate sau cu rizibizi. Pofta buna!