Se incinge cuptorul la 160 grade Celsius. Se tapeteaza cu suporturi de hartie formele de muffins(briose) Se toaca caramelele . Se topeste ciocolata la bain-marie. Intr-un bol mai mare se bate uleiul cu iaurtul,zaharul,zaharul vanilat si sarea. Se inglobeaza incet ciocolata topita si racorita,urmata de oua si rom. Se adauga apoi faina cernuta impreuna cu praful de copt. Se pun 2/3 din cantitatea de caramele si se omogenizeaza. Se toarna compozitia in forme pana la din inaltimea fiecareia si se repartizeaza deasupra restul de caramele. Se dau la cuptorul incins,la foc potrivit,pentru 25-30 min. Se scot formele din cuptor. Se lasa formele sa se racoreasca 5 min,apoi se scot briosele si se lasa sa se raceasca bine.

Se incinge cuptorul la 160 grade Celsius. Se tapeteaza cu suporturi de hartie formele de muffins(briose) Se toaca caramelele . Se topeste ciocolata la bain-marie. Intr-un bol mai mare se bate uleiul cu iaurtul,zaharul,zaharul vanilat si sarea. Se inglobeaza incet ciocolata topita si racorita,urmata de oua si rom. Se adauga apoi faina cernuta impreuna cu praful de copt. Se pun 2/3 din cantitatea de caramele si se omogenizeaza. Se toarna compozitia in forme pana la din inaltimea fiecareia si se repartizeaza deasupra restul de caramele. Se dau la cuptorul incins,la foc potrivit,pentru 25-30 min. Se scot formele din cuptor. Se lasa formele sa se racoreasca 5 min,apoi se scot briosele si se lasa sa se raceasca bine. Daca nu aveti forma speciala de muffins(briose) cu mai multe adancituri,suprapuneti 2 suporturi de hartie,asezati-le intr- o tava si turnati in fiecare o cantitate mica de aluat.