E simplu: doua sfecle rosii maruntele, un morcov sanatos si viguros (musai de-al nost), o portocala ( multa in zeama), 3 linguri de untdelemn, 2 lingurite de mustar, 2 linguri de miere, sare si piper. Maruntim morcovul si sfeclisoarele, sucul rezultat ni-l adjudecam (pe gat!). Amestecam fara mila mustarul, zeama de portocala, mierea, untdelemnul, dregem de sare si piper... Si iat-o pe dumneaei, gustoasa, atat de romaneasca si de cosmopolita in simplitatea ei...

E simplu: doua sfecle rosii maruntele, un morcov sanatos si viguros (musai de-al nost), o portocala ( multa in zeama), 3 linguri de untdelemn, 2 lingurite de mustar, 2 linguri de miere, sare si piper. Maruntim morcovul si sfeclisoarele, sucul rezultat ni-l adjudecam (pe gat!). Amestecam fara mila mustarul, zeama de portocala, mierea, untdelemnul, dregem de sare si piper... Si iat-o pe dumneaei, gustoasa, atat de romaneasca si de cosmopolita in simplitatea ei...