Am avut o pofta de nedescris de a bea un milkshake si mi-am adus aminte de o reteta care am invatat-o tot pe internet si am ales s-o pun in practica, aceasta bazandu-se pe biscuitii Oreo, de care pur si simplu este un deliciu.

Dupa parerea mea, aceasta reteta de milkshake este cea mai delicioasa dintre toate retetele pe care le-am incercat si chiar nu stiam pana s-o invat ca se pot face bunatati din biscuitii Oreo, insa se pare ca imaginatia nu are limite, deci pe langa faptul ca biscuitii se pot manca simpli, pot fi folositi si ca ingredient in diferite deserturi, milkshake-uri.

Ingredientele pentru acest milkshake sunt urmatoarele:
- 132 g biscuit Oreo
- 500 ml lapte rece
- 200 g inghetata
- 1 lingura cu varf cu Nesquick
- 4 cuburi cu gheata

Pentru ornat:
- frisca
- biscuit intregi Oreo

Milkshake-ul cu Oreo nu este greu de facut din punctul meu de vedere, adica doar trebuie sa maruntim biscuitii, dupa amestecam cu restul ingredientelor punandu-le intr-un vas si mixam totul cu ajutorul unui mixer, iar ulterior punem frisca si biscuiti intregi pentru ornat.

Chiar mai devreme cu o ora am servit o prietena cu un milkshake cu Oreo in timp ce ne uitam putin la televizor, iar ea a avut o parere pozitiva asupra bauturii.

In concluzie, merita pe deplin incercat acest milkshake care cu siguranta pentru nimeni nu este dificil de facut, adica trebuie doar sa aveti ingredientele necesare, un vas si un mixer, iar pentru a consuma, un pahar sau mai multe, in cazul in care beti impreuna cu alte persoane.

Astept din partea voastra o parere despre acest milkshake.