Facem un dressing din 2 lg ulei masline, 6 lg otet mere si 1 1/4 lg mustar. Dressingul il facem in functie de gust, mie imi place mai acriso. Facem dressingul cat fierb cartofii ca sa se patrunda uleiul, cu otetul si mustarul. Ceapa o taiem tot la inceput, peste ceapa taiata pestisor presaram sare ca sa lase apa si sa ii iasa iuteala. Curatam cartofii, ii taiem in bucati egale si ii fierbem. Fierbem ouale si le taiem rondele. Amestecam cartofii cu ouale, ceapa stoarsa si tonul cu grija sa nu sfaramam cartofii. Saram, piperam, adaugam si dressingul, amestecam si gataFacem un dressing din 2 lg ulei masline, 6 lg otet mere si 1 1/4 lg mustar. Dressingul il facem in functie de gust, mie imi place mai acriso. Facem dressingul cat fierb cartofii ca sa se patrunda uleiul, cu otetul si mustarul. Ceapa o taiem tot la inceput, peste ceapa taiata pestisor presaram sare ca sa lase apa si sa ii iasa iuteala. Curatam cartofii, ii taiem in bucati egale si ii fierbem. Fierbem ouale si le taiem rondele. Amestecam cartofii cu ouale, ceapa stoarsa si tonul cu grija sa nu sfaramam cartofii. Saram, piperam, adaugam si dressingul, amestecam si gataSe serveste cu salata verde, sau rucola si felii de lamaie.