Dupa ce s-a racit zarzavatul din supa, se da pe razatoarea mare. Supa se da in clocot cu foaia de dafin si cu cuisoarele. Faina se amesteca cu putin ulei, intr-o tigaie pusa pe foc si se adauga cana de supa pina se face un sos bun. Se adauga zarzavatul razuit si se amesteca pina da un clocot. Se stinge focul si se adauga smantana, patrunjelul verde tocat, zaharul si zeama de lamaie. Se potriveste gustul de sare si piper. Carnea fiarta din supa se pune pe o farfurie, se adauga gombotii din paine si peste, sosul vanatoresc.

Dupa ce s-a racit zarzavatul din supa, se da pe razatoarea mare. Supa se da in clocot cu foaia de dafin si cu cuisoarele. Faina se amesteca cu putin ulei, intr-o tigaie pusa pe foc si se adauga cana de supa pina se face un sos bun. Se adauga zarzavatul razuit si se amesteca pina da un clocot. Se stinge focul si se adauga smantana, patrunjelul verde tocat, zaharul si zeama de lamaie. Se potriveste gustul de sare si piper. Carnea fiarta din supa se pune pe o farfurie, se adauga gombotii din paine si peste, sosul vanatoresc. Se poate servi si cu macaroane sau cartofi natur.