Am pus cartofi, morcovi si frunzele de telina, cele de dafin, piperul boabe si putina sare, intr-o oala cu apa si vin cand erau aproape fierte am adaugat si pestele. L-am fiert circa 5-7 minute dupa care am scurs apa din oala, am curatat pestele de oase, am macinat cartofi si morcovul impreuna cu pestele si am sarat din nou. Am pus si putin patrunjel dupa care am facut chiftelute, le-am tavalit prin ou si pesmet si am dat la cuptor,cateva le-am prajit in uleiAm pus cartofi, morcovi si frunzele de telina, cele de dafin, piperul boabe si putina sare, intr-o oala cu apa si vin cand erau aproape fierte am adaugat si pestele. L-am fiert circa 5-7 minute dupa care am scurs apa din oala, am curatat pestele de oase, am macinat cartofi si morcovul impreuna cu pestele si am sarat din nou. Am pus si putin patrunjel dupa care am facut chiftelute, le-am tavalit prin ou si pesmet si am dat la cuptor,cateva le-am prajit in ulei Am servit cu lamaie si ulei masline.