Detalii Salata Quatro formaggi
Totul se aseaza intr-un castron ( platou mai inalt)astfel: 1.
Primul strat aproximativ 300 gr de branza de vaci amestecata cu 5 linguri de smantana si daca vrei pui si niste marar proaspat tocat ca arata mai fain cind portionezi... 2.
Al doilea start,o ceapa taiata(se poate folosi ceapa rosie sau verde,dar si cea obisnuita)solzisori frecata cu sare . Eu am pus ceapa rosie, tot pentru aspect... 3.
Un strat de telemea sau orice branza sarata,rasa prin razatoarea mica 4.3-4 oua fierte tari,date pe razatoare, se aseaza peste ultimul strat de branza, 5.
Brinza feta sau cas de oaie razuit 6.
Se acopera cu un strat de maioneza(de casa) 7.
Se rade cascaval din belsug 8.
Se orneaza cu masline negre sau cu ce va trece voua prin cap, mai interesant .
Totul se aseaza intr-un castron ( platou mai inalt)astfel: 1.
Primul strat aproximativ 300 gr de branza de vaci amestecata cu 5 linguri de smantana si daca vrei pui si niste marar proaspat tocat ca arata mai fain cind portionezi... 2.
Al doilea start,o ceapa taiata(se poate folosi ceapa rosie sau verde,dar si cea obisnuita)solzisori frecata cu sare . Eu am pus ceapa rosie, tot pentru aspect... 3.
Un strat de telemea sau orice branza sarata,rasa prin razatoarea mica 4.3-4 oua fierte tari,date pe razatoare, se aseaza peste ultimul strat de branza, 5.
Brinza feta sau cas de oaie razuit 6.
Se acopera cu un strat de maioneza(de casa) 7.
Se rade cascaval din belsug 8.
Se orneaza cu masline negre sau cu ce va trece voua prin cap, mai interesant .
Etichete:
oua,
ceapa,
cascaval,
rosii,
smantana,
branza,
telemea,
salate,
masline,
retete fara gluten,
retete vegetariene