Se pun la fiert morcovii in rondele impreuna cu delikatul si supa de pui (daca puneti). Cand morcovii sunt aproape fierti adaugam dovleacul, lasam sa fiarba pana si morcovul, si dovleacul sunt foarte moi. Punem apa de fiertura intr-o cana sau bol si cele doua legume le mixam. Varsam totul intr-o olita, in cazul ca adaugam lapte si smantana o facem acum, restul de apa si saram piperam dupa gust. Asteptam sa dea un clocot. Dam deoparteSe pun la fiert morcovii in rondele impreuna cu delikatul si supa de pui (daca puneti). Cand morcovii sunt aproape fierti adaugam dovleacul, lasam sa fiarba pana si morcovul, si dovleacul sunt foarte moi. Punem apa de fiertura intr-o cana sau bol si cele doua legume le mixam. Varsam totul intr-o olita, in cazul ca adaugam lapte si smantana o facem acum, restul de apa si saram piperam dupa gust. Asteptam sa dea un clocot. Dam deoparteServim cu crutoane sau paine proaspata si patrunjel verde. Cei care doresc pot prepara crutoane cu branza sau simplu un platou de branza alaturi. E o reteta pe care copii o adora. Pentru cei mari serviti alaturi un pahar de vin alb rece.