Detalii Pui cu Crusta de Pesmet si Cartofi la Cuptor
Bucatile de carne se dau prin amestecul format de condimente si mustar. Apoi se tavalesc prin pesmet. Cartofii se curata si se taie in 4 sau 6, depinde cit sunt de mari. Intr-o tava se pune hartie de copt, cartofii taiati si deasupra lor, bucatile de carne. In tava punem putina apa si ulei. Se da tava la cuptorul dinainte incalzit, pina se prajeste carnea cu crusta deasupra.
Bucatile de carne se dau prin amestecul format de condimente si mustar. Apoi se tavalesc prin pesmet. Cartofii se curata si se taie in 4 sau 6, depinde cit sunt de mari. Intr-o tava se pune hartie de copt, cartofii taiati si deasupra lor, bucatile de carne. In tava punem putina apa si ulei. Se da tava la cuptorul dinainte incalzit, pina se prajeste carnea cu crusta deasupra. Se serveste cu salata verde, de castraveti si rosii sau de ardei copti.