Intr-o tava asezam pestele, turnam putin ulei de masline apoi adaugam sucul de rosii sau bulionul diluat in apa in care am pus si condimentele. Taiem ceapa si presaram deasupra, acoperim tava cu folie si dam la cuptor. Inainte de a scoate pestele din cuptor cu 5-7 minute luam folia de deasupra ca sa se rumeneasca putin. Daca pestele e congelat cum l-am folosit eu trebuie tinut in cuptor cam 30-40 minute. Daca e proaspat il tinem 20-25 minute. Pofta buna!Intr-o tava asezam pestele, turnam putin ulei de masline apoi adaugam sucul de rosii sau bulionul diluat in apa in care am pus si condimentele. Taiem ceapa si presaram deasupra, acoperim tava cu folie si dam la cuptor. Inainte de a scoate pestele din cuptor cu 5-7 minute luam folia de deasupra ca sa se rumeneasca putin. Daca pestele e congelat cum l-am folosit eu trebuie tinut in cuptor cam 30-40 minute. Daca e proaspat il tinem 20-25 minute. Pofta buna! Se serveste cald sau rece sau puteti face la el o garnitura dupa preferinte. Eu am facut legume mexicane in vasul wok.