Amestecam graul cu delikatul si il punem la fiert. Rosiile si dovleceii ii scobim pastrand interiorul. Morcovul se da prin razatoarea mare, ceapa se taie marunt. Din dovlecei pastram capatul cel mic si il maruntim. Amestecam morcovul cu ceapa, cu interiorul rosiilor, al dovleceilor, cu dovlecelul maruntit intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei, lasam sa fiarba in apa lor pana la evaporarea acesteia. Graul il scurgem de apa si il amestecam cu legumele si cu mararul taiat marunt. Saram si piperam dupa gust. Umplem rosiile si dovleceii ii asezam intr-un vas termorezistent. Sucul de rosii il amestecam cu o cana de apa si varsam peste rosii si dovlecei. Dam la cuptor ca 30 min la foc mijlociu (depinde de fiecare cuptor). Servim cu putina smantana. Pofta mare!Amestecam graul cu delikatul si il punem la fiert. Rosiile si dovleceii ii scobim pastrand interiorul. Morcovul se da prin razatoarea mare, ceapa se taie marunt. Din dovlecei pastram capatul cel mic si il maruntim. Amestecam morcovul cu ceapa, cu interiorul rosiilor, al dovleceilor, cu dovlecelul maruntit intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei, lasam sa fiarba in apa lor pana la evaporarea acesteia. Graul il scurgem de apa si il amestecam cu legumele si cu mararul taiat marunt. Saram si piperam dupa gust. Umplem rosiile si dovleceii ii asezam intr-un vas termorezistent. Sucul de rosii il amestecam cu o cana de apa si varsam peste rosii si dovlecei. Dam la cuptor ca 30 min la foc mijlociu (depinde de fiecare cuptor). Servim cu putina smantana. Pofta mare!