Budinca cu ardei si paste este un aperitiv delicios cu paste. Se prepara usor si se potriveste in orice moment.

Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert, se strecoara de apa. Se bat bine ouale, se amesteca cu branza faramitata si smantana. Ardeii verzi se toaca marunt, se amesteca cu mararul tocat si cascavalul dat prin razatoare. Se unge o tava termorezistenta cu unt, se pune un strat de paste, jumatate din amestecul de smantana, un strat din amestecul de ardei verzi, un alt strat de paste, peste care se toarna restul amestecului de smantana. Se decoreaza cu ardeii rosii taiati cuburi mici. Se pune tava la cuptor pentru 45. de minute la 220 grade Celsius. Cronometrul aparatului imi permite sa las pana la 12 ore mancarea la preparat sau sa programez sa fie gatita cu pana la 24 ore mai tarziu, fara emotii ca o voi gasi arsa sau gatita insuficient. Dupa ce termina de gatit, aparatul porneste automat functia pentru pastrarea calda a alimentelor pana la 24 de ore si astfel am oricand mancarea gata pentru a fi servita.

Se serveste calda !