Se pune laptele cu batonul de vanilie si zaharul pe foc iar cum a inceput sa fiarba, se adauga grisul, amestecati bine. Adaugati stafidele (eu nu am pus), mierea si un varf de sare, fierbeti la foc mic circa 15 minute. Stingeti focul, scoateti batonul de vanilie si adaugati nuca de cocos rasa. Lasati deoparte cateva linguri, pentru a tavali la sfarsit bilele. Cum s-a mai racit compozitia. . sa fie calduta, adaugati migdalele tocate. Luati din compozitie si modelati in palma, bile de marimea unei nuci. Eu am pus migdala intreaga in centrul bilei, in loc sa o pun maruntita in compozitie. Tavaliti bilele prin nuca de cocos rasa si la sfarsit presarati fistic maruntit. Pacat. . . nu aveam in casa fistic cand am facut. Punetile cam 1/2 ora in frigider, inainte de a le servi. Le conservati tot in frigider.

Se pune laptele cu batonul de vanilie si zaharul pe foc iar cum a inceput sa fiarba, se adauga grisul, amestecati bine. Adaugati stafidele (eu nu am pus), mierea si un varf de sare, fierbeti la foc mic circa 15 minute. Stingeti focul, scoateti batonul de vanilie si adaugati nuca de cocos rasa. Lasati deoparte cateva linguri, pentru a tavali la sfarsit bilele. Cum s-a mai racit compozitia. . sa fie calduta, adaugati migdalele tocate. Luati din compozitie si modelati in palma, bile de marimea unei nuci. Eu am pus migdala intreaga in centrul bilei, in loc sa o pun maruntita in compozitie. Tavaliti bilele prin nuca de cocos rasa si la sfarsit presarati fistic maruntit. Pacat. . . nu aveam in casa fistic cand am facut. Punetile cam 1/2 ora in frigider, inainte de a le servi. Le conservati tot in frigider. In compozitie ar sta bine si bobite de ciocolata sau bucatele mici de rahat. . . ce va place!