curatati pieptul de curcan si taiati-l cuburi potrivite puneti o lingura de ulei de masline deasupra si condimentati-lecuratati pieptul de curcan si taiati-l cuburi potrivite puneti o lingura de ulei de masline deasupra si condimentati-le cu sare, piper si boia afumata tocati marunt usturoiul si ceapa verde spalati bine cartofii noi si taiati-i cubulete mici spalati si curatati morcovii si taiati-i cuburi putin mai mari decat cartofii ardeii ii veti toca cuburi mai mari decat morcovii taiati rosiile cherry pe jumatate sau pe sfert incingeti pe plita vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Saut adaugati 2 linguri de ulei de masline in acesta si sotati pieptul de curcan impreuna cu usturoiul, maslinele si ceapa verde stingeti cu vinul si lasati-l putin sa se reduca adaugati cartofii, morcovii si ardeii in vas peste acestia adaugati firicele de cimbru amestecati bulionul cu mierea, amidonul si apa/supa de legume si puneti-le peste legume si carne in vas asezonati cu sare si piper puneti vasul detasabil in slow cooker Crock Pot 6L Saut si setati pe modul de gatire High si timpul de 3 ore cu 15 minute inainte de incheierea programului, reasezonati daca este cazul serviti cu patrunjel tocat. Pofta buna!5