Intr-o oala pe masura am pus sa fiarba in apa rece la foc mic toata carnea. am pus putina sare, iar dupa ce am luat spuma am pus si un morcov. Cand carnea s-a desprins usor de pe os si zeama a devenit lipicioasaia am pus usturoiul zdrobit in zeama si am scos cele doua limbi ca sa le curat de pielita cat sunt fierbinti. Am pus oala afara pe balcon, la rece, pana a doua zi. Motivele sunt doua: grasimea se strange deasupra si o curat pe toata, si fac totodata si proba coagularii. A doua zi degresez totul si pun din nou oala la foc. Scot carnea. Am portionat carnea si am pus-o in castroane. Am strecurat zeama. Am pus zeama peste carnea din castroane. Am scos castroanele afara, pe balcon (binecuvantat fie acest balcon atat vara cat si iarna). Atentie insa: daca temperaturile sunt negative nu este recomandabil; daca ingheata aspicul produsul este compromis. Si inca ceva: in cazul in care dupa proba coagularii nu par a avea bunele intentii de a se inchega, puneti un plic de gelatina in apa rece si amestecati-o cu zeama calda. Dupa ce s-au inchegat le-am fardat cu piper si boia dulce.

Intr-o oala pe masura am pus sa fiarba in apa rece la foc mic toata carnea. am pus putina sare, iar dupa ce am luat spuma am pus si un morcov. Cand carnea s-a desprins usor de pe os si zeama a devenit lipicioasaia am pus usturoiul zdrobit in zeama si am scos cele doua limbi ca sa le curat de pielita cat sunt fierbinti. Am pus oala afara pe balcon, la rece, pana a doua zi. Motivele sunt doua: grasimea se strange deasupra si o curat pe toata, si fac totodata si proba coagularii. A doua zi degresez totul si pun din nou oala la foc. Scot carnea. Am portionat carnea si am pus-o in castroane. Am strecurat zeama. Am pus zeama peste carnea din castroane. Am scos castroanele afara, pe balcon (binecuvantat fie acest balcon atat vara cat si iarna). Atentie insa: daca temperaturile sunt negative nu este recomandabil; daca ingheata aspicul produsul este compromis. Si inca ceva: in cazul in care dupa proba coagularii nu par a avea bunele intentii de a se inchega, puneti un plic de gelatina in apa rece si amestecati-o cu zeama calda. Dupa ce s-au inchegat le-am fardat cu piper si boia dulce.