Detalii Syllabub
Bateti smantana bine iar cand a devenit frisca, adaugati zaharul, vinul, sucul de lamaie si esenta. Mixati bine, sa fie ca o crema densa omogena. Bateti bine albusurile spuma, adaugatile in frisca, amestecand incet cu o lingura. Varsati compozitia in cupe de desert, bagati-le in frigider, minim 2 ore. Scoateti cupele din frigider, inainte sa le serviti cu circa 10-15 minute, decorati cu coaja de lamaie.
Bateti smantana bine iar cand a devenit frisca, adaugati zaharul, vinul, sucul de lamaie si esenta. Mixati bine, sa fie ca o crema densa omogena. Bateti bine albusurile spuma, adaugatile in frisca, amestecand incet cu o lingura. Varsati compozitia in cupe de desert, bagati-le in frigider, minim 2 ore. Scoateti cupele din frigider, inainte sa le serviti cu circa 10-15 minute, decorati cu coaja de lamaie. Scoateti cupele din frigider, inainte sa le serviti cu circa 10-15 minute, decorati cu coaja de lamaie. Serviti cu piscoturi, foi napoliate pt. decoruri dulciuri sau cu biscuiti gen limbi de pisica. Desert de origine engleza, simplu de facut si potrivit pentru orice ocazie. Se aseamana mult la gust, cu sorbetto de lamaie.