Spalati ouale cu putin detergent pentru vase - pentru degresare, apoi limpeziti-le bine cu apa rece. Puneti ouale la fiert in apa rece, la foc mic, timp de 15 minute. Treceti ouale prin jet de apa rece apoi lasati-le intr-o strecuratoare sa se zvante bine coaja. Puneti-va manusile de menaj. Taiati bucati mari din hartia creponata. Turnati putin otet intr-o farfurie si inmuiati usor hartia. Stoarceti bine ca sa eliminati excesul de otet. Desfaceti bucata de hartie si aranjati-o cat mai mototolit pe o farfurie. Asezati oul fiert in mijlocul ei apoi strangeti hartia avand grija sa fie cat mai mototolita. Rasuciti oul intre palme ca sa se lipeasca bine hartia. Lasati-l 2-3 minute asa infofolit, apoi desfaceti hartia.

Spalati ouale cu putin detergent pentru vase - pentru degresare, apoi limpeziti-le bine cu apa rece. Puneti ouale la fiert in apa rece, la foc mic, timp de 15 minute. Treceti ouale prin jet de apa rece apoi lasati-le intr-o strecuratoare sa se zvante bine coaja. Puneti-va manusile de menaj. Taiati bucati mari din hartia creponata. Turnati putin otet intr-o farfurie si inmuiati usor hartia. Stoarceti bine ca sa eliminati excesul de otet. Desfaceti bucata de hartie si aranjati-o cat mai mototolit pe o farfurie. Asezati oul fiert in mijlocul ei apoi strangeti hartia avand grija sa fie cat mai mototolita. Rasuciti oul intre palme ca sa se lipeasca bine hartia. Lasati-l 2-3 minute asa infofolit, apoi desfaceti hartia. Dupa ce coaja se zvanta, ungeti ouale cu putin ulei sau slanina - ca sa capete luciu si sa protejeze culoarea. Veti obtine oua cu aspect ca de marmura. Spor la lucru!