1. Am taiat ceapa marunt si am calit-o intr-o tigaie teflon cu doar o lingura de ulei si o cescuta de apa.

Am tinut-o pana s-a evaporat apa. 2. Castravetii i-am taiat fideluta( ca pe morcovii pt. ciorba cand ii tai cu cutituil) 3. Carnea taiata felii de cca 1,5 cm am pus-o intr-o tigaie mai mare teflon si am rumenit-o pe ambele parti. Cand s-a rumenit carnea: Se pun peste carne ceapa calita, castravetii si mustarul amestecat cu sucul de rosii si vinul. Se lasa sa fiarba la foc mic. Cand carnea s-a patruns si sosul s-a ingrosat am pus smantana si am mai lasat sa fiarba 2 min impreuna1. Am taiat ceapa marunt si am calit-o intr-o tigaie teflon cu doar o lingura de ulei si o cescuta de apa.

Am tinut-o pana s-a evaporat apa. 2. Castravetii i-am taiat fideluta( ca pe morcovii pt. ciorba cand ii tai cu cutituil) 3. Carnea taiata felii de cca 1,5 cm am pus-o intr-o tigaie mai mare teflon si am rumenit-o pe ambele parti. Cand s-a rumenit carnea: Se pun peste carne ceapa calita, castravetii si mustarul amestecat cu sucul de rosii si vinul. Se lasa sa fiarba la foc mic. Cand carnea s-a patruns si sosul s-a ingrosat am pus smantana si am mai lasat sa fiarba 2 min impreuna Am mancat-o cu paste. Merge si cu piure de cartofi.