Detalii Carne de Porc Pregatita in Stil Elvetian
Ingrediente:
-1,
5 kg carne de porc,
-100 g unt,
-3 cepe mari,
-1 lingurita boia (dulce sau iute,
dupa gust),
-2-3 ardei verzi (sau diferiti colorati),
-2-3 rosii,
-3-5 catei de usturoi,
-1-2 foi de dafin -1 ardei iute,
-sare,
-piper
Caliti ceapa tocata in untul incins pana se aureste, adaugati boiaua si usturoiul tocat si omogenizati. Puneti carnea taiata cuburi si lasati sa se inabuse, pana se evapora apa, amestecand. Adaugati dafinul, ardeii, si rosiile, taiate. Completati cu apa cat sa acopere totul si lasati la foc mediu spre mic pana s-a fiert carnea. (Eu am lasat carnea in felii, am prajit-o intai in unt, am scos-o si am pus-o deoparte. Am calit ceapa, iar cand s-a facut si ardeiul, am repus-o in cratita, sa fiarba pana este facuta) Se serveste calda, cu galuste tiroleze, taiate in felii, ardei iute si muraturi. POFTA BUNA!Caliti ceapa tocata in untul incins pana se aureste, adaugati boiaua si usturoiul tocat si omogenizati. Puneti carnea taiata cuburi si lasati sa se inabuse, pana se evapora apa, amestecand. Adaugati dafinul, ardeii, si rosiile, taiate. Completati cu apa cat sa acopere totul si lasati la foc mediu spre mic pana s-a fiert carnea. (Eu am lasat carnea in felii, am prajit-o intai in unt, am scos-o si am pus-o deoparte. Am calit ceapa, iar cand s-a facut si ardeiul, am repus-o in cratita, sa fiarba pana este facuta) Se serveste calda, cu galuste tiroleze, taiate in felii, ardei iute si muraturi. POFTA BUNA!