Preancalziti cuptorul la 180 grade. Tapetati cu hartie formele sau ungeti-le cu unt si presarati putina faina. Amestecati faina alba cu praful de copt si boiaua, cerneti-le impreuna, adaugati faina de malai si sarea. Frecati oul cu ulei si smantana, iar in final adaugati amestecul cu faina., ceapa tocata, usturoiul zdrobit, carnatii si ardeii, taiati cubulete si omogenizati. Portionati in forme, pana la 2/3 din inaltime si presarati cascavalul ras. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit pentru 15-20 min sau pana ce sunt coapte si rumenite frumos.

Preancalziti cuptorul la 180 grade. Tapetati cu hartie formele sau ungeti-le cu unt si presarati putina faina. Amestecati faina alba cu praful de copt si boiaua, cerneti-le impreuna, adaugati faina de malai si sarea. Frecati oul cu ulei si smantana, iar in final adaugati amestecul cu faina., ceapa tocata, usturoiul zdrobit, carnatii si ardeii, taiati cubulete si omogenizati. Portionati in forme, pana la 2/3 din inaltime si presarati cascavalul ras. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit pentru 15-20 min sau pana ce sunt coapte si rumenite frumos.