Detalii Taboule
Cantitatile mele sunt pentru 4 persoane socotind aceasta salata ca acompaniament pentru frigarui si mititei. O cana mare de ~ 280-300g de cereale de couscous. Taiam 1 ardei alb in cuburi mici, asezam intr-un vas, cel in care ati decis sa faceti salata. Rosiile se taie in cuburi daca sunt mari, daca folositi cherry taiati-le in 4. Menta se marunteleste (cam jumatate de legatura). Asezam totul peste cereale. In aceeasi cana cu care ati masurat couscous-ul, punem 1 lingura de vegeta peste care punem apa calduta si dizolvam. Lasam sa se racoreasca, adaugam cam 2 linguri de ulei de masline si zeama de la o lamaie, varsam totul peste cereale. Lasam la loc rece cam 1ora. Cu ajutorul unei furculite dezlipim bobul de couscous in salata, amestecam usor si servim. Pofta buna!Cantitatile mele sunt pentru 4 persoane socotind aceasta salata ca acompaniament pentru frigarui si mititei. O cana mare de ~ 280-300g de cereale de couscous. Taiam 1 ardei alb in cuburi mici, asezam intr-un vas, cel in care ati decis sa faceti salata. Rosiile se taie in cuburi daca sunt mari, daca folositi cherry taiati-le in 4. Menta se marunteleste (cam jumatate de legatura). Asezam totul peste cereale. In aceeasi cana cu care ati masurat couscous-ul, punem 1 lingura de vegeta peste care punem apa calduta si dizolvam. Lasam sa se racoreasca, adaugam cam 2 linguri de ulei de masline si zeama de la o lamaie, varsam totul peste cereale. Lasam la loc rece cam 1ora. Cu ajutorul unei furculite dezlipim bobul de couscous in salata, amestecam usor si servim. Pofta buna!