Blatul: 1. se separa albusurile de galbenusuri; 2. albusurile se bat spuma cu 6 lg de zahar iar galbenusurile cu restul; 3. se amesteca lejar albusurile cu galbenusurile plus esenta de vanilie; 4. se cerne faina impreuna cu cacao si se adauga peste compozitia de ou amestecand usor 5. se coace intr-o forma rotunda tapatata cu hartie de copt, la foc potrivit Crema: ouale zaharul si apa se amesteca intr-un ceaunel si se fierb pe baie de apa pana la proba de fir (atunci cand luam compozitie cu doua degete si indepartandu-le se formeaza un fir). Se adauga cacao si se lasa 10 min sa se mai raceasca, dupa care incepem sa mixam adaugand bucati de margarina pana ce o incorporam pe toata. La final se aromatizeaza cu esenta de rom. Blatul racit se taie in 3 foi se insiropeaza cu siropul fiert si racit si se adauga straturile de crema astfel formandu-se tortul. Il tinem la frigider cateva ore bune dupa care il glasam cu glazura preparata astfel: ciocolata frisca si untul se pun intr-un vas la foc mic (fara sa dea in fiert) pana ce se topeste foarte bine amastecand mereu. O folosim dupa ce am lasat-o un pic sa se racoreasca Dupa ce l-am glasat il decoram dupa bunul plac.

Blatul: 1. se separa albusurile de galbenusuri; 2. albusurile se bat spuma cu 6 lg de zahar iar galbenusurile cu restul; 3. se amesteca lejar albusurile cu galbenusurile plus esenta de vanilie; 4. se cerne faina impreuna cu cacao si se adauga peste compozitia de ou amestecand usor 5. se coace intr-o forma rotunda tapatata cu hartie de copt, la foc potrivit Crema: ouale zaharul si apa se amesteca intr-un ceaunel si se fierb pe baie de apa pana la proba de fir (atunci cand luam compozitie cu doua degete si indepartandu-le se formeaza un fir). Se adauga cacao si se lasa 10 min sa se mai raceasca, dupa care incepem sa mixam adaugand bucati de margarina pana ce o incorporam pe toata. La final se aromatizeaza cu esenta de rom. Blatul racit se taie in 3 foi se insiropeaza cu siropul fiert si racit si se adauga straturile de crema astfel formandu-se tortul. Il tinem la frigider cateva ore bune dupa care il glasam cu glazura preparata astfel: ciocolata frisca si untul se pun intr-un vas la foc mic (fara sa dea in fiert) pana ce se topeste foarte bine amastecand mereu. O folosim dupa ce am lasat-o un pic sa se racoreasca Dupa ce l-am glasat il decoram dupa bunul plac.